PIENEŅU PESTO


Receptes piedāvā šefpavārs Māris Pravains, kulinārijas studija CULINARIUM .


Sastāvdaļas:

1.VARIANTS

  • “Krippu” krekeri ( garša pēc izvēles);
  • 90 g pieneņu lapu,
  • 120 g saulē kaltētu tomātu olīveļļā,
  • 100 g lobīto ķirbju sēklas,
  • 1 daiviņa ķiploka,
  • Sāls, pipari pēc garšas,
  • Nedaudz citrona sulas.

2.VARIANTS

  • “Krippu” krekeri ( garša pēc izvēles);
  • 100 g  pieneņu lapu,
  • 100 g. parmezāna siera,
  • 120 g. valriekstu,
  • 120 ml. olīveļļas,
  • 1 daiviņa ķiploka,
  • Sāls, pipari pēc garšas,
  • Nedaudz citrona sulas.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas liek blenderī (der arī rokas blenderis) un blenderē kamēr iegūst viendabīgu biezu masu. 

0

 .