SIAL PARIS 2020 inovācija
Mēs esam patiesi lepni un iepriecināti par BIO Krippu zirņu krekeru starptautisku un neatkarīgu žurijas vērtējumu SIAL PARIS INNOVATION 2020. Izstāde SIAL PARIS ir pasaules vadošā pārtikas izstāde nozares profesionāļiem, kas šogad diemžēl tika atcelta un paredzēta 2022.gadā.
Bioloģisko produktu līnija BIO Krippu zirņu krekeri ir izvirzīti SIALPARIS INOVĀCIJU BALVAI 2020!
BIO sertifikāts
Esam ieguvuši BIO sertifikātu
Vari izmēģināt kā garšo BIO produkti!
E-veikals
ĒD MAZĀK, IEGŪSTI VAIRĀK jeb našķi var būt ļoti dažādi
Kā radās Krippu turku zirņu krekeri? Ko nozīmē Krippu? Cik daudz laika pagāja no zirņu krekeru idejas līdz tie nonāca pie pirmajiem pircējiem Latvijā un ārzemēs. Uzzināsi laikrakstā "Diena", kur Uzņēmēja Diena sadaļā intervija ar Krippu zīmola radītāju un uzņēmuma vadītāju Jolantu Māziņu.
Nosaukums “Krippu” piedzima tādējādi, ka centās izgudrot jaunu vārdu, kas asociētos ar kaut ko sausu, trauslu un kraukšķīgu. Uzradās mazs stāstiņš. Vārda ”krippu” sešiem burtiem katram ir sava nozīmes. K nozīmē – kraukšķīgs, R – ražojums, I – inovatīvs, pirmais P – pākšaugi, otrais P – proteīns, U – uzkoda. Tātad - inovatīvi ražota kraukšķīga pākšaugu-proteīna uzkoda.
Latvijā pirmo reizi Vegānfestivāls!
Latvijas pirmais Vegānfestivāls sola izglītojošus pasākumus, gardus ēdienus un lielisku mūziku. Protams, arī "Krippu" būs šī festivāla daļa un sestdien, 26. augustā, mūsu pārstāvji ļoti gaidīs visus interesentus K. K. fon Stricka villā, sākot no plkst.12:00! Un tas vēl nav viss.
Kas turku zirņos ir tik vērtīgs, lai no tiem gatavotu zirņu krekerus Krippu ?
Aunazirņi, saukti arī par turku zirņiem, garbanzo u.c., tikai pamazām sāk iekarot savu vietu Latvijā, taču pasaulē tas ir viens no senākajiem, populārākajiem un plašāk audzētajiem pākšaugiem.